Om oss

EXTRA EYE AB

Leverantör av

ADAS - Advanced driver-assistance systems

 

 

VILKA ÄR VI?


EXTRA EYE AB grundades 2015  med det uteslutande syftet att lansera förarassiatans en eftermarknadsprodukt i Sverige. Bakom företaget står Ulf Enhörning, Johan Kalling och Hans Langenskiöld, som är några av Sveriges skickligaste inom agenturområdet.


Genom sina certifierade återförsäljare och installatörer säljer, installerar och servar Extra Eye AB eftermonterad förarassistans i hela landet. Företaget gör också pilottester som analyserar behov och förarbeteenden hos sina kunder.

VARFÖR VÄLJA OSS?


Med Extra Eye AB får du inte bara den bästa eftermonterade förarassistansen marknaden har att erbjuda. Du får dessutom unika insikter i hur man implementerar tekniken i olika organisationer. Vare sig du är ett företag/en kommun med egna fordon, eller en trafikhuvudman som upphandlar transporter från externa operatörer, vet vi precis hur du ska gå tillväga för att förarassistansen ska ge bästa resultat för dig, dina förare/operatörer och din organisation.

VÅR HISTORIA


Vår historia började med ett revolutionerande koncept för förarassistans.VÅR VISION


Hållbara transporter omfattar Nollvisionen om att ingen ska dö eller bli allvarligt skadad i trafiken.


Med förarassistansen börjar en helt ny era för trafiksäkerheten som innebär att Nollvisionen bokstavligen kan bli verklighet inom överskådlig framtid. Med eftermonterad förarassistans ger vi dig chansen att inleda processen redan nu,  i stället för att vänta in framtidens fordon.

VIKTIGA FAKTA


Visste du att:


  • 94 procent av alla trafikolyckor beror på den mänskliga faktorn
  • Förarassistans avvärjer upp till 50 procent av alla frontalkrockar och singelolyckor som beror på ouppmärksamhet eller trötthet
  • En svensk storsatsning på förarassistans skulle spara samhället 15 miljarder kronor om året

Ulf Enhörning, VD

0709-11 19 69, ulf@xeye.se

 

Johan Kalling, Sälj

0703-66 81 17, johan@xeye.se

 

Hans Langenskiöld, Marknad  hans@xeye.se 

 

Kontaktuppgifter

 

Extra Eye AB

Strandvägen 5B,

111 51 Stockholm

info@xeye.se

Telefon: +46(0)8-720 66 10

© Copyright. All Rights Reserved.